Scarlet

Ook u maakt gebruik van televisie, internet, mobiel en misschien vast bellen. Het laatste wat u wilt doen, is daar teveel voor betalen. Er zijn genoeg providers, die allemaal een verschillend aanbod, met bijbehorende verschillende prijzen hanteren. Het is daarom niet onbelangrijk om, voordat u een keuze maakt, de pakketten goed te bekijken. Zo komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan en kunt u rustig kijken naar de abonnementen die het beste bij uw behoeften passen. Wij lichten Scarlet voor u uit!

 

De geschiedenis van Scarlet

In 1992 werd Scarlet opgericht door de Nederlander Paul Gelderloos. In die tijd was het nog een onderdeel van de Amerikaanse Telegroup, maar in 1991 werd het een zelfstandige onderneming met twee investeerders: Egeria en NeSBIC CTE Fund. Sinds 1 juni 2014 heet Scarlet in Nederland geen Scarlet meer, maar Stipte. In België is Scarlet nog wel altijd Scarlet en een dochter van de Belgacom Group, met ruim 150.000 tevreden klanten.

 

Scarlet richt zich als telecommunicatieprovider op consumenten die op zoek zijn naar de beste verhouding tussen prijs en kwaliteit. Zowel particuliere klanten als bedrijven kunnen genieten van de diensten van Scarlet. Naast internetverbinding en digitale televisie, biedt Scarlet ook vaste en mobiele telefoniediensten. Voor het complete plaatje, ben je bij Scarlet dus aan het juiste adres! Onderling bellen met andere Scarlet klanten kan u ook nog eens 50% aan voordeel opleveren.

 

Wat Scarlet kenmerkt

Scarlet is altijd op zoek naar vernieuwingen en verbeteringen, waardoor het bedrijf zich weet te onderscheiden van de overige internetaanbieders. Hoe merkt de consument dit? Onder andere aan de manier van hoe het bedrijf klanten benadert en ermee samenwerkt, maar ook aan het productaanbod. Het gebruikersgemak kan als hoog worden beschreven. Er zijn zelden lange wachtrijen of ingewikkelde keuzemenu’s, waardoor de communicatielijnen kort worden gehouden. Geen wonder dus dat de klantenservice is beloond met de eerste prijs door de ITO.

 

Kosten

Voor een mobiel abonnement betaal je bij Scarlet tussen de €8,- en €28,- per maand, afhankelijk van je bel- en internetgedrag. Ook de prepaid liefhebbers komt Scarlet tegemoet, want op deze manier genieten van uw mobiele telefoon is ook nog altijd mogelijk. Er is daarnaast al een internetabonnement te verkrijgen bij Scarlet vanaf €25,- per maand. U heeft dan goedkoop internet en een super 30 Mbps en 100 GB aan downloadlimiet. Vanzelfsprekend lopen de kosten op indien u een hogere snelheid, een grotere downloadlimiet en meer mogelijkheden wilt.

 

Ook nog televisie erbij? Dit kan ook! Scarlet noemt dit het “trio”. Hierbij heeft u onbeperkt internet, oproepen naar vaste telefoons zijn gratis en u kunt maar liefst 28 digitale televisiezenders bekijken. Welk complete zenderaanbod dit is, hangt af van uw locatie: Brussel, Wallonië of Vlaanderen. Wat dit mag kosten? Slechts €39,- per maand!

Scarlet doet niet onder voor de andere grote Belgische aanbieders, zoals Mobistar, Telenet of Proximus. Wij raden u dan ook aan uw behoeften na te gaan en te kijken of Scarlet wellicht de goedkoopste aanbieder kan zijn voor uw bel-, surf- en televisiegedrag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*