Snow

“All you need is snow”, zo luidt het motto van de Belgische alles-in-één aanbieder Snow. Snow is de merknaam voor KPN Group Belgium en biedt zowel vaste telefonie als digitale televisie en internet aan. Meer weten over wat Snow kenmerkt en wat u kunt verwachten indien u kiest voor Snow? U komt er nu achter!

 

Voordeel trio

De onderscheidende factor van SNOW is het 3-pack. U kijkt digitaal televisie, u surft snel en onbeperkt en u belt budgetbewust. Dit alles doet u tegen een voordelig tarief. Heeft u toch minder nodig dan dit? Wilt u wél televisie en internet, maar geen telefonie? Ook dan bent u bij Snow aan het juiste adres. U kiest dan gewoon voor het 2-pack met digitale televisie en het internet. Geen televisie? Ook dan kunt u kiezen voor een 2-pack, met internet en vaste telefonie. Wat het kost? Voor het alles in één pakket betaalt u ook €39,- per maand, exclusief eenmalige installatiekosten en de activering. Voor digitale televisie en internet zonder telefonie, betaalt u ook €39,- per maand. Voor internet en telefonie zonder digitale televisie betaalt u €35,- per maand. We zullen nu dieper ingaan op elk van deze disciplines, zodat u exact weet wat u te wachten staat indien u mocht kiezen voor Snow!

 

Digitale televisie met Snow

Met de Snow basiscollectie heeft u maar liefst 33 televisiezenders tot uw beschikking en kijkt u digitaal. Dit betekent dat u nooit meer wat hoeft te missen! U kiest namelijk zelf waar en wanneer u kijkt. Voor een verrassend lage prijs, profiteert u al van onder andere de zenders Eén, Canvas, VTM, Vier en Vijf in super HD kwaliteit. Haarscherp beeld, sublieme klanken, programma’s op aanvraag, een interactieve tv-gids en programma’s pauzeren en terugspoelen: de ultieme kijkervaring!

 

Internet met Snow

Als u kiest voor internet met Snow, haalt u snelheden tot wel 50 Mps om te downloaden en 3 Mbps om te uploaden. Shoppen, gamen, huiswerk maken, sociale netwerken up-to-date houden: u doet het allemaal. U profiteert van een veilige en onbeperkte toegang, draadloos indien gewenst. Daarnaast biedt Snow een eigen plek op internet aan: de Snowcloud. Dit is een gemakkelijk te beheren cloud waar foto’s, blogs en websites gedeeld of opgeslagen kunnen worden. Superhandig!

 

Telefonie met Snow

Als u vast belt, wilt u prijsbewust bellen. Met Snow kan dit! Of u nu in het weekend, op feestdagen of ’s nachts wilt bellen: u belt te allen tijde gratis naar vaste lijnen in België! De tarieven naar mobiele nummers zijn ook voordelig, tevens buiten de daluren. Bekijk op de website de uitgebreide beltarieven als u in België woont. Heeft u familie en/of vrienden in het buitenland wonen? Dan kan voor een zacht prijsje internationaal worden gebeld.

 

Geconcludeerd kan worden dat Snow alles biedt, en zelfs nog een beetje meer. De aanvullende diensten tegen scherpe tarieven maken het een waardige concurrent ten opzichte van de andere grote aanbieders in België.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*