Stievie

Stievie is een applicatie voor uw tablet of smartphone, of allebei. U kunt ermee naar 10 verschillende Vlaamse zenders kijken, zowel live als terugkijken. Bent u het even beu? Dan kunt u gemakkelijk swipen tussen de verschillende zenders, fragmenten terugvinden, doorspoelen, terugspoelen, pauzeren, fragmenten selecteren, fragmenten delen en ga zo maar door. Stievie is een uitgebreide applicatie waar u als Vlaming absoluut veel plezier aan zult beleven! Heeft u geen internetverbinding? Dan ook kunt u programma’s opnemen en ze gewoon in uw bibliotheek bewaren. Op deze manier kunt u volledig genieten van jóúw tv programma en zo jóúw eigen ultieme moment creëren. Meer weten over hoe Stevie werkt, wat u ervoor nodig heeft, wat het kost en wat u ervoor krijgt? Lees dan vooral verder; wij vertellen het u in dit artikel.

 

Hoe werkt Stievie?

Stievie werkt eigenlijk hartstikke simpel: u downloadt de applicatie in uw iTunes of Google-Play winkel, betaalt met uw kredietkaart en u kunt onmiddellijk aan de slag! Natuurlijk dient u wel even de applicatie te installeren en te openen, maar dat is alles. Als u inlogt, verschijnt er een balkje, waardoor u uzelf kunt laten leiden door een korte tutorial. Wij raden u aan om – als u Stievie nog nooit gebruikt hebt – de tutorial even goed door te nemen! U zult de applicatie al snel volledig onder de knie hebben. Helaas is het met Stievie (nog) niet mogelijk om op twee apparaten tegelijkertijd te streamen. Eén account is in dit geval niet voldoende. Wel fijn is, is dat u met Stievie zowel in het binnen- als in het buitenland kunt kijken. Zo heeft u uw favoriete Vlaamse zenders altijd bij u, waar u ook bent!

 

Heb je nog andere aanbieders nodig?

In principe is alles wat u nodig heeft voor Stievie, een internetverbinding. Dit kan zowel via Wi-Fi als via 3G of 4G. Tip: let bij de laatste opties wel op dat u hiervoor flink moet betalen. Wi-Fi gebruiken is in dit, en in vele andere gevallen, veel voordeliger.

 

Wat kost het?

Indien u Stievie wilt gebruiken, zijn er twee mogelijkheden. U kunt kiezen voor een doorlopend abonnement. Hiervoor betaalt u de eerste keer online en vanaf dat moment loopt uw abonnement automatisch door. Dit kost u €9,99 per maand. Houdt u niet van het doorlopende principe? Dan kunt u ook kiezen voor een Stievie abonnement voor een vaste termijn. Hierbij heeft u de keuze uit de looptijden drie, zes of twaalf maanden. Is deze periode verstreken? Dan kan het abonnement weer opnieuw worden aangevraagd. De kosten voor een abonnement met een vaste termijn beginnen bij een bedrag van €29,97.

 

Welk aanbod is er?

Het aanbod van Stievie is ‘steady’: tien Vlaamse televisiezenders. Dit zijn Eén, VTM, Vier, Canvas, 2BE, Vijf, Vitaya, Jim, Op12 en VTM Kzoom. Op deze zenders kunt u alle programma’s kijken, ook uitgesteld tot een week na de programmering. Heeft u dus een avondje volgepland? Dan kijkt u gewoon de dag erna terug, of de dag daarna, of de dag dáárna!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*